Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه به تشریح برنامه‌های این سازمان در ماه مبارک رمضان در قالب طرح ضیافت الهی ۱۴۰۱ پرداخت.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان درباره اجرای طرح ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: اجرای این طرح از چهاردهم فروردین آغاز شده و تا سیزدهم اردیبهشت ادامه خواهد داشت؛ غبارروبی و آماده‌سازی فضای بقاع متبرکه، آماده‌سازی مکان خیمه‌های معرفت، هماهنگی با سرگروه‌های تبلیغی جهت درخواست مُبلغین متخصص برای بخش‌های مختلف خیمه‌های معرفت اعم از غرفه کودک، کارشناس چندرسانه‌ای و تربیت فرزند از جمله فعالیت‌هایی بوده که قبل از شروع طرح انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های «عبادی و تبلیغی» و «قرآنی» دو فعالیت مهمی است که در طول طرح ضیافت الهی به آن پرداخته می‌شود، تصریح کرد: برپایی نماز جماعت اول وقت در سه نوبت، سخنرانی و بیان احکام شرعی بعد از نماز جماعت، برگزاری مراسم قرائت دعای افتتاح یا دعای ابوحمزه ثمالی از جمله فعالیت‌های «عبادی و تبلیغی» در طرح ضیافت الهی خواهد بود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: برنامه‌ریزی جهت برگزاری کرسی‌های تفسیر قرآن کریم با استفاده از اساتید تفسیر، برنامه‌ریزی و تعامل با جامعه قرآنی استان به‌منظور جلب مشارکت در اجرای هرچه باشکوه‌تر محافل انس با قرآن کریم و جلسات ترتیل‌خوانی، اجرای مراسم جزء‌خوانی و محافل انس با حضور قاریان بین‌المللی، کشوری و استانی در بقاع متبرکه شاخص، استفاده از ظرفیت ماه مبارک رمضان جهت شروع طرح قاری و موذن راتب در بقاع متبرکه شاخص سطح یک استان، استفاده از ظرفیت ماه مبارک رمضان جهت ثبت‌نام و برگزاری کلاس‌های طرح ملی حافظان قرآن کریم از جمله فعالیت‌های «قرآنی» در طرح ضیافت الهی خواهد بود.

حجت‌الاسلام عادل تاکید کرد: ترویج فرهنگ افطاری ساده با برپایی سفره‌های افطاری ساده در بقاع متبرکه، استقرار هیئات شاخص در بقاع متبرکه، فعال‌سازی خیمه‌های معرفت به ویژه بعد از نماز مغرب و عشاء و همچنین تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف از دیگر فعالیت‌هایی است که در طرح ضیافت الهی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه همزمان با دهم ماه مبارک رمضان ویژه‌برنامه «خدیجه مادر امت» در بقاع متبرکه برگزار می‌شود، تصریح کرد: برگزاری مراسم ختم قرآن و ترتیل‌خوانی در شب و روز دهم ماه مبارک رمضان و اهدای ثواب آن به روح مطهر ام‌المومنین حضرت خدیجه کبری علیهاسلام از دیگر برنامه‌های ما برای تکریم این بانوی بزرگ اسلام است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری جشن ولادت کریم اهل‌بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه‌السلام، افزود: برپایی جشن‌ با شکوهی با عنوان «کریم آل طاها امام حسن مجتبی علیه‌السلام» در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه دارای ظرفیت با استفاده از تشکل‌های شاخص دینی برنامه‌ریزی شده است؛ برپایی سفره‌های کریمانه افطار از محل نیات مذهبی منطبق و کمک‌های مردمی به میمنت ولادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام با مشارکت مراکز افق بقاع متبرکه، برپایی کاروان جشن و سرور و اجرای برنامه مولودی به‌صورت خیابانی با عنوان «نسیم کرامت» از دیگر برنامه‌های ما در ایام ولادت امام حسن مجتبی (ع) خواهد بود.

حجت‌الاسلام عادل درخصوص برگزاری مراسم شب‌های قدر در بقاع متبرکه و امامزادگان گفت: پیش‌بینی فضای مناسب جهت حضور شرکت‌کنندگان، دعوت از قاریان، سخنرانان و مداحان برجسته کشوری، استانی و شهرستانی، برگزاری مراسم احیاء شبهای قدر در بقاع متبرکه مجری طرح، پذیرایی و توزیع سحری در شب‌های قدر و همچنین هماهنگی با هیئات‌ مذهبی شاخص جهت حضور پررنگ و مشارکت در این مراسم مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به مبداء و مقصد قرارگرفتن بقاع متبرکه در روز راهپیمایی روز قدس در صورت امکان و مهیا بودن شرایط، یادآور شد: براساس هماهنگی با شورای سیاستگذاری و دعوت از ائمه جمعه، نماز عید سعید فطر در بقاع متبرکه دارای ظرفیت برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماه رمضان سازمان اوقاف وامور خیریه معاون فرهنگی و اجتماعی بقاع متبرکه امام حسن مجتبی طرح ضیافت الهی برگزاری مراسم قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۴۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی اعظم السادات برغمدی اظهار کرد: همه دختران ۱۴ تا ۲۴ سال استان می‌توانند در این طرح شرکت کنند و از آموزش‌های ویژه بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: ثبت نام از دختران تا پایان اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد و علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام به تارنمای طرح ملی قرآنی حفظ نور https://beitnarjes.ir/Article/Single/۴۸ مراجعه کنند.

مدیر طرح ملی حفظ قرآن کریم کشور ادامه داد: تربیت نسل جوان، تربیت نسل قرآنی مهدوی، تحقق خواسته رهبری در خصوص تربیت حافظ قرآنی و انتقال فرهنگ قرآنی با خانواده‌ها از جمله اهداف این طرح است.

برغمدی افزود: این طرح فرصت بی نظیری پیش روی دختران علاقه‌مند در استان آذربایجان شرقی قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: در دوره‌های گذشته بانوان علاقمند تبریزی به صورت مجازی از برنامه‌های آموزشی حفظ قرآن کریم بهره‌مند شدند.

چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" ویژه بانوان سراسر کشور در سال ۱۴۰۳ با شعار «حافظ قرآنی، مکتب سلیمانی» با هدف زنده نگه داشتن یاد و نام این شهید بزرگوار برگزار می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در ۸۵ حوزه امتحانی
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید
  • ۶۰ عنوان برنامه طی هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه در طول هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • فیلم/ هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد
  • هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد | ویدئو
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • برپایی جشن «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد